Zwanger? Vraag de Roze Doos aan en krijg gratis staaltjes en kortingen

Je bent zwanger: fantastisch! Het is zeker een mooie periode, en ook wel speciaal om een klein persoontje in jouw buik bij jou te dragen gedurende een 9-tal maanden. Natuurlijk wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de komst van jouw kleintje. Misschien vind je wel even de tijd om op zoek te gaan naar wat gratis spullen: er zijn namelijk hier en daar een aantal bedrijven die gewoon gratis producten weggeven. Één van zo’n bedrijven is De Roze Doos.

De Roze Doos lijkt misschien meisjesachtig, maar of jouw babytje nu een meisje of een jongen is dat maakt niet uit. De Roze Doos is een gratis programma waar je je kan inschrijven en waarbij je voor ongeveer een 800 euro aan kortingscodes, promoties en acties kan profiteren. Je krijgt bij inschrijven een gratis doos met hele leuke gratis producten en gratis staaltjes. Voor mij was dit ideaal, aangezien ik op die manier deze producten kon testen alvorens ik grote hoeveelheden zelf ga kopen in de winkel of apotheek.

Klik hier om de Roze Doos aan te vragen →

Het stopt niet bij 1 doos! Er zijn verschillende dozen die je gratis krijgt, afhankelijk van de leeftijd van je kleintje. De eerste krijg je al tijdens je zwangerschap (dus waarop wacht je?), en de volgende dozen volgen dan later. Dit zijn alle dozen op een rijtje:

  • De Roze Doos Mijn Zwangerschap: tijdens je zwangerschap krijg je al je eerste doos
  • De Roze Doos Mijn Geboorte: bij de geboorte krijg je al de tweede doos
  • De Roze Doos Mijn Eerste Maanden: is je baby 4 maanden oud, dan krijg je de derde doos
  • De Roze Doos Mijn Eerste Verjaardag: vanaf 12 maanden zit je aan de 4e Roze Doos
  • De Roze Doos Mijn Eerste schoolherinneringen: je kindje is 3 jaar oud

Je krijgt dus in totaal 5 dozen met heel veel leuke spulletjes, boekjes, kortingsbonnen, speelgoedjes voor jouw kleintje , …

Schrijf je in op het programma van De Roze Doos en ontvang tot € 800 voordelen en kortingen voor jou en je baby.

Gratis babymutsje

Ben je eenmaal ingeschreven (nog niet? Klik hier om nu in te schrijven), dan krijg je ook een gratis babymutsje toegestuurd. Je zal een mailtje krijgen met daarin de instructies om het mutsje aan te vragen: je moet dan enkel nog het kleur kiezen die jij mooi vindt, en de naam van jouw kindje doorgeven. Het is echt super om zo’n mutsje te ontvangen: ideaal voor een unieke foto!

Kortingen op Center Parcs vakantieparken

Via de Roze Doos krijg je heel wat kortingen. Een hele leuke korting is die op Center Parcs. Ben je ingeschreven bij de Roze Doos, dan ontvang je automatisch alle info die je nodig hebt om te genieten van de korting.

Anderen kortingscodes (via coupons)

Nieuwe kortingen worden automatisch toegevoegd op regelmatige basis.

Voorbeeld van een aantal kortingen bij De Roze Doos

Wij hebben alvast heel wat geld bespaard de afgelopen maanden dankzij de verschillende kortingscodes, de gratis staaltjes (zo hoefden we zelf geen producten te kopen), …

Klik hier om ook de Roze Doos aan te vragen →

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven