Zeldzame kamerplanten met roze in het blad: mijn wishlist

Bij mijn zoektocht naar exclusieve en zeldzame kamerplanten, is het me opgevallen hoeveel van deze planten prachtige roze tinten in de bladeren hebben. Echte eye-catchers zijn dit die werkelijk prachtig staan in je interieur! Ik maakte dan ook een opsomming van de soorten die ik al vond met roze details. Ken jij zelf nog een zeldzame kamerplantenvariant met roze kleurschakering? Laat het me dan zeker weten in de comments!

Hieronder mijn absolute favorieten van het moment waar je mij altijd voor mag wakker maken:

 • Philodendron pink princess
 • Syngonium confetti (tricolor)
 • Syngonium Pink Splash
 • Syngonium Pink Spot
 • Peperomia Pink Lady

Andere mooie kamerplanten (maar niet zo zeldzaam en dus oef, goedkoper!) met prachtige roze accenten vind ik:

 • Syngonium neon robusta
 • Calathea Roseopicta
 • Caladium White Queen
 • Caladium Pink Veins
 • Caladium Carolyn Whorton
 • Calathea Peocock
 • Calathea Cora
 • Calathea Silvia
 • Aglaonema Pink Princess
 • Pseudorantheum Pink

Is het geen prachtige wishlist? Welke kamerplanten staan op jouw wishlist?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven