Waar kan ik een goedkoop trouwkleed vinden?

Aan een bruidsjurk kan je enorm veel geld uitgeven. Heb je een kleiner budget uitgetrokken voor je kleed of moet het voor jou allemaal niet zoveel kosten voor die ene dag, weet dan dat er zeker goedkopere alternatieven te vinden zijn die ook heel mooi zullen zijn op je grote dag. Een mooi trouwkleed hoeft echt geen stukken van mensen te kosten. Hieronder enkele tips om een budgetvriendelijk en betaalbaar trouwkleed te vinden.

Goedkoop trouwkleed

  • Check eens je typische webshops zoals Zalando en Asos en selecteer op “cocktailjurk” en de kleur wit. Wedden dat je heel wat kleedjes ziet die heel mooi zijn en eigenlijk ook perfect voor een trouwjurk kunnen doorgaan? Zeker als je op zoek bent naar een korter kleedje, kan je hier zeker iets vinden. Bovendien heeft Zalando tegenwoordig ook enkele budgetvriendelijke merken in hun aanbod die echte (lange) trouwjurken verkopen voor rond de 200 euro. Zoek zeker even op het merk “Ivy & Oak” want hier zitten alvast echte pareltjes tussen.
  • Wist je dat H&M tegenwoordig ook een bruidscollectie heeft uitgebracht? Je kan er zelfs een look alike van het trouwkleed van Kate Middleton op terugvinden. Ook een bontjasje en andere accessoires kan je hier shoppen tegen een laag prijsje. Enige minpuntje: de trouwjurken zijn niet in de winkels beschikbaar en kan je dus enkel online kopen. Al zorgt de interessante retourpolicy van H&M er eigenlijk wel voor dat er geen been aan gebroken is indien je jurk geleverd wordt en het toch niet helemaal is wat je had verwacht: stuur ze gewoon gratis terug!
  • Sommige merken hebben mooie kleedjes die vaak in het wit, ivoor of ecru beschikbaar zijn en ook perfect voor trouwjurken kunnen doorgaan. Zoek je er eentje tussen de 60 en de 100 euro, check dan zeker af en toe de website van het merk NafNaf, vaak is hier, afhangende van hun collectie van het moment, wel een heel mooi kleedje te scoren! Bovendien heeft NafNaf een spotgoedkope outletwinkel in Roubaix, net over de grens met Frankrijk. Ik vond hier in de outletwinkel een kort wit bustiertrouwkleed met bovenstuk in kant, riempje met pareltjes en wijde tulerok voor de burgerlijke trouw voor… Houd je vast… 30 euro! Oh en ik vond hier ook mijne witte trouwschoenen met kant voor… 17 euro! J Houd er wel rekening mee dat NafNaf Franse maten hanteert, bestel dus eventueel een maatje groter als je niet zeker bent. Ook bij webshop Asos kan dit trouwens het geval zijn.
  • Ik denk niet dat het spotgoedkoop zal zijn, stoffen kosten namelijk ook veel geld, maar ken je iemand die goed kan naaien? Waarom niet even vragen of jullie samen op stoffenjacht kunnen gaan en zelf een trouwkleed kunnen ontwerpen? Afhangende van de gekozen stoffen en hun prijs, kan je hier ook zeker een goeie deal doen. Misschien is die goeie naaister wel je mama, oma of tante en vraagt ze helemaal niks in ruil voor de vele naaiuren? Dan ben je er met een etentje als bedanking en de prijs van de gebruikte stoffen vanaf!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven