Vergelijking van de top 5 flessenwarmers van 2020!

Een flessenwarmer is een must-have voor elke ouder. Jouw kleine baby is namelijk praktisch de hele dag aan het drinken, en die melk moet perfect op temperatuur zijn. Zowel borstvoeding als flesvoeding wil je kunnen warmen in het flesje om aan je kleintje te geven. Er zijn een hele boel flessenwarmers op de markt, meestal tussen 25 en 75 euro. Toch bepaalt niet de prijs of een flessenwarmer ‘goed’ is of niet! Ik vergelijk voor jou 5 van de beste fleswarmers die je momenteel kan kopen: ik baseer me op mijn eigen ervaring en die van vrienden en familie met kindjes.

“Beste Design”: Béaba Baby Milk Second Flesverwarmer op stoom Grey

De Baby Milk Second heeft een prachtig design, laat ik daar maar mee beginnen. Het is een flessenwarmen die fijn aanvoelt (zacht plastiek) en zeker past in vele keukens.

De verwarmingstijd varieert van 2-5 minuten. De tijd kan ingesteld worden via een draaiknop vooraan de warmen.

Verder voordeel is dat je er ook speentjes kan in steriliseren (of andere kleine voorwerpen, zoals een tepelhoedje).

“Beste All-Round”: Alecto BW-512 CAR+ Flessenwamer met autoplug, stoomkap en sterilisator

Ben je op zoek naar een relatief goedkope flessenwarmen, dan kom je met de Alecto niet bedrogen uit. Alecto heeft verschillende modellen (die starten allemaal met ‘BW’), maar ik raad aan om de BW-512 CAR+ aan te kopen. De CAR+ heeft namelijk een autolader (12V), en dus ideaal om ook in de auto flesjes op te warmen voor jouw kindje.

De Alecto BW-512 CAR+ is misschien wel de makkelijkst te bedienen flessenwarmer van de 5 modellen die ik vergelijk. De mensen die ik sprak zeggen het allemaal: je kan niets mis doen met de Alecto!

Deze flessenwarmer heeft 3 standen, om zo de snelheid van het opwarmen in te stellen. Stand 1 is trouwens warmhoudstand, in het geval je kindje nog even wilt wachten met eten, maar jij hebt het flesje reeds opgewarmd.

De Alecto is ook in staat om te steriliseren: van flesjes tot speentjes, tepelhoejdes van siliconen, kleine speelgoedjes, …

Beste Merk-Koop”: Philips Avent SCF355/00 – Elektrische flessenwarmer

Zoek je een flessenwarmer van een gekend merk, dan is de Philips Avent SCF355/00 elektrische flessen warmer mogelijk het toestel die jij zoekt.

Voor een bedrag van rond de 30 euro heb je een warmer van Philips. Deze zal perfect samenwerken met de flesjes van Philips: mogelijk heb je deze reeds in huis en wil je verder investeren in éénzelfde merk. Philips belooft namelijk: “Alle Philips Avent-flessen en -containers voor babyvoeding kunnen met deze flessenwarmer worden gebruikt.” Opletten dus wel met flesjes van andere merken: ik schat dat 75% van die flesjes wel zullen passen, maar dit is dus geen garantie.

Handig aan deze fles is de tabel met opwarminstructies die je helpt om je flesje op ideale temperatuur te krijgen.

“De Snelste”: Nuk flessenverwarmer extra snel

Heb jij een baby die erg weent als zij of hij honger heeft? En wil je dan niet te lang hoeven wachten om een flesje te geven? Kijk, dan is het duidelijk: koop de snelste flessenwarmen die er is. De NUK flessenwarmer ‘extra snel’ warmt flesjes op in een recordtempo van 90 seconden (voor een flesje van 150m).

De NUK heeft een soort van mandje ingebouw, om zo eenvoudig de flessen en flacons te verwijderen.

Hoewel een iets duurdere aankoop, zal de NUK ook perfect meegroeien met je kindje. Deze flessenwarmer kan ook perfect overweg met vaste voeding.

“De Meest Portabele”: Lifeproducts Draagbare Baby Flesverwarmer met Handige Babyvoeding Dispenser- Flessenwarmer met Oplaadbare Accu- Voor Thuis en Onderweg – Leuk Kraamcadeautje

Soms wil je niet alleen snel een flesje kunnen geven, maar ook ‘waar je ook bent’. Het merk Lifeproducts verkoop een draagbare baby flessenwarmen (met een batterij die is ingebouwd).

De flessenwarmer van Lifeproducts is zeer compact, en kan je flesje op de gewenste temperatuur opwarmen (bijvoorbeeld 37 graden). Dit is toch handiger dan vele andere warmers, aangezien de anderen het vaak overlaten aan jou als ouder om de temperatuur in de gaten te houden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven