Top 10 kerstversiering voor jouw interieur thuis

Kerst is de mooiste tijd van het jaar. Of er al dan niet sneeuw zal vallen dat valt nog af te wachten, maar je interieur heb je wél zelf in de hand. Tover je huis om in een gezellige thuis met de nodige kerstversiering. Ik zocht een aantal knappe items uit om jouw huis helemaal te transformeren.

Ik geef ook nog een unieke tip mee voor elk item.

Warme groetjes, Luas

1. Houten hert

Dit hert, volledig in hout, is een echte blikvanger voor jouw thuis. Of je nu een appartement of een grote villa hebt, dit hert past zowat overal. Het hert heeft een strak uiterlijk en volgt helemaal de laatste woontrends.

Het hert wordt in delen geleverd en je kan het erg makkelijk in elkaar schuiven.

Tip: hang een LED slinger over en rond het hert, zo creëer je een warme sfeer.

2. Kerstboom kaarthouder

De ze kaarthouder kerstboom is een mooie kerstkaarten standaard. De kaarten houder is gemaakt van metaal en zwart van kleur, met een hoogtje van 78cm een mooie maat om neer te zetten in de woning doordat hij plat en hoog is neemt hij niet veel ruimte in. Deze kaartenhouder is bedoeld om mooi te decoreren met prachtige ontvangen kerstkaarten. Een unieke manier om uw kerstkaarten te gebruiken als decoratie. Deze boom is ook leuk te versieren met kleine ornamentjes of kerstballen.

Tip: hang er een aantal leuke familiefoto’s in wanneer je familie komt eten en je scoort meteen.

3. Alessi zilverkleurige kerstbal

Alessi is een topmerk als het op interieur aankomt. Hun kerstartikelen zijn, net als hun keukenmateriaal, duurzaam en tijdloos. De kersthangers ‘Dressed for X-mas’ van Alessi zijn ontworpen door een Nederlander en zijn echte eye-catchers. De zilverkleurige ballen zijn gemaakt van geblazen glas gecombineerd met porcelein – hoogwaardige materialen dus.

Tip: dit is een prachtig cadeau voor haar.

4. Sierkussen

It’s Christmas! Het is kerst, dus tover je zetels of bed om naar een kerststemming. De hoes is gemaakt uit kwalitatieve katoen die zacht en soepel is.

Tip: je mag het kussen wassen op 30 graden Celsius.

5. Witte kerstballen

Deze witte kerstballen met een bont laagje zijn écht ideaal voor jouw strak interieur. De kerstballen komen in een doos van 10 stuks.

Tip: deze witte kerstballen passen ook in een glazen stolp en kunnen ook zo mooi in je interieur staan.

6. Infinity lichtje

De Waxinelichtjeshouder brengt een gezellige toets aan elke ruimte. Plaats deze lichtjeshouder in een donker hoekje of net in het midden van een kamer en je krijgt een warm gevoel. Het knappe aan dit artikel is dat het licht wel oneindig zichzelf blijft te herhalen.

Je kan er tot 9 lampjes in kwijt en zal iedereen verbazen.

Tip: ook ideaal om als luxe cadeau te geven.

7. Pastelkleurig kerstboompje

Zoek je nog een leuk item voor op een (leeg) kastje? Dit kleurrijke boompje is dan zeker het overwegen waard.

Tip: je hebt geen stopcontact nodig in de buurt, want het boompje heeft geen verlichting. Ideaal dus voor een ‘afgelegen’ plaatsje, of om mee te nemen naar het werk.

8. XMAS kaarsenhouder

Wat zegt meer Kerstmis dan de letter… XMAS? De houders zijn in echt porselein, zeer kwalitatief en hoogwaardig dus. Deze kaarsenhouder zal zeker voor extra gezelligheid en licht zorgen in jouw huis.

Tip: je kan de kaarsen heel dicht of net heel ver van elkaar plaatsen; aan jou om te experimenteren dus!

9. Kerst props

De props zijn erg leuk om toffe kerstfoto’s te maken van hem of haar. Ideaal voor tijdens een kerstfeestje. Doe eens zot en zet een snor op, of een leuke kerstmuts.

Tip: gebruik de props op het familiekerstfeest en maak zotte foto’s!

10. Mini kerstboompje

Kerst kan niet genoeg aanwezig zijn in huis. Je hebt misschien al een grote kerstboom, maar je wilt in een andere ruimtes ook een boom. Dan is deze mini kerstboom met LED lampjes er in echt ideaal. Zet hem naast je bed, op je werktafel, de keuken of in de gang bijvoorbeeld.

Tip: dit boompje werkt op batterijen, maar door de LED lampjes gaat de batterij erg lang mee.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven