Sinterklaas cadeaus voor de allerkleinsten: 0-2 jaar (baby)

Baby’s eerste Sinterklaas! Dat moet gevierd worden! Maar heeft de Sint nog geen inspiratie? Bekijk dan zeker het hieronder weergegeven lijstje van het meest populaire en leuke babyspeelgoed waar je baby vele uren mee zal zoet zijn.

VTech mijn eerste stuurtje

De auto spreekt voor elk kindje tot de verbeelding. Koop daarom zijn eigen stuurtje vol leuke geluidjes, zinnetjes en liedjes.

VTech Toet Toet Auto’s wegdelen

Één van de vele Vtech Toet Toet onderdelen. De uitbreidingsmogelijkheden met dit fijne spel zijn werkelijk eindeloos. Een topcadeau dus dat momenteel één van de favorieten van de sint is.

VTech Baby ballenpret schildpad

Deze vrolijke schildpad draait in het rond en lanceert langs alle kanten de leuke gekleurde ballen die je in zijn buik plaatst. Ideaal cadeau om spelerderwijs de kleuren te leren kennen en te leren tellen.

SmartMax My First Safari Animals

Een magnetisch spelletje waarbij de grote en zachte onderdelen van de dieren eenvoudigweg op de staven klikken. Met dit spelletje kan je de gekste combinaties maken.

Princesse Coralie Badkuipset

Een droom voor elk jong meisje is dit badkuipset. Bevat alles om de pop een badje te geven! Kan samen aangekocht worden met de baby born pop “baby born interactive”.

Vtech Magisch liedjesboek Blauw

Verkrijgbaar in roze en blauw. Een interactief boek om gezellig mee te zingen met de liedjes.

SES My First – Hamertje tik

Een echte klassieker die nu ook voor de allerkleinsten beschikbaar is dankzij de kunststof vormpjes.

VTech Zoef Zoef dieren boomhuis

Nog een heel fijne uitbreiding van VTech is dit Zoef Zoef dieren boomhuis.

VTech baby ontdek en leer kubus

Educatief spelletje dat ondertussen een echte klassieker is. Leer vormpjes en kleurtjes kennen dankzij deze kubus. Bovendien maakt hij geluid!

VTech baby swing & speel aap

Een vrolijke dansende aap die kleintjes aanmoedigt om het “pak me dan als je kan” spelletje te spelen. De aap heeft ingebouwde sensoren aan de voor- en achterzijde waardoor hij obstakels kan ontwijken en wegloopt als je in de buurt komt.

VTech Little love Praat met mij Baby

Heel mooie interactieve pop die reageert op je stem door te praten.

Lees zeker ook: Cadeau ideeën voor de sint: 0-2 jaar

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven