Nog 6,5 maand te gaan: let’s talk hair and make-up

Nu ik weet dat de soontobehubby er geweldig gaat uitzien in een prachtig kostuum op zijn trouwdag (eigenlijk niet eerlijk dat de bruid de bruidegom al mag zien maar omgekeerd niet… Al hoor je mij niet klagen J), is de druk er voor mij om er ook tiptop uit te zien. Het beeld dat ik in mijn hoofd had van mijn trouwjurk begint langzaamaan te vervagen nu ik het al enkele weken niet meer heb gezien. Dan probeer ik me maar te concentreren op mijn kapsel, make-up en accessoires.

Qua accessoires, ben ik op zoek naar iets met witte parels omdat ik dit echt typisch “huwelijk” en heel klassiek vind. Uiteindelijk kom ik terecht op de website van Souvenirs de Pomme waar ik mooie pareloorringen met gouden accenten vind. Ze zijn subtiel en toch klassevol en helemaal wat ik zocht. Ik zoek verder naar een mooie armband maar vind helemaal niet wat ik zoek. Ik besluit dan maar pareltjes te bestellen online in de hoop zelf iets moois in elkaar te kunnen steken.

Wedding cake

Qua haar vind ik prachtige opgestoken kapsel met vlechtwerk enzovoort op pinterest. Al begin ik te vrezen dat dit voor mijn haar allemaal geen optie zal zijn. Ik ben namelijk niet gezegd met een geweldige volle en volumineuze haardos en extensions zou ik eigenlijk (zowel omwille van de kostprijs als omwille van het feit dat dit slecht is voor het haar) liever niet overwegen. Ik besluit dit idee dan maar even te parkeren en te wachten tot ik mijn proefafspraak heb bij de kapper om hier verder over na te denken. Een kort telefoontje ter check leert me dat mijn kapper ook make-up doet dus dit worden ineens 2 vliegen in 1 klap en dit kan me potentieel redelijk wat tijd besparen op D-day.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven