Midden september: nog 8 maanden te gaan…: trouwjurk passen!

Het was vandaag D-day! Oké nee nog niet de trouwdag maar wel de dag waarop ik een trouwkleed ben gaan passen. Een dag waar ik reeds vele jaren naar uitkeek! Daarom deel ik dan ook graag mijn ervaringen bij het kiezen en passen van mijn trouwkleed bij Prima Donna in Deerlijk.

Trouw dagboek

Ik ging langs bij Prima Donna omdat dit de bekende bruidszaak in mijn omgeving is. Ik werd onmiddellijk heel vriendelijk ontvangen. De verkoopster luisterde naar wat ik mooi vond en gaf meteen bevestiging dat we dergelijke jurken zeker eens zouden passen. Echt elke minuut was genieten. De winkel hing vol prachtige prinsessenkleedjes en ondanks het feit dat ik vreesde dat ik in een kritische bui zou zijn en niks zou mooi vinden, vond ik echt ALLES prachtig. We liepen samen door de winkel waarbij ze vele jurken toonde en als ik ze mooi vond, hing ze een ringetje rond de kapstok en mocht ik die passen. 15 ringetjes en vele jurken later was het dan eindelijk tijd voor het passen. De verkoopster hielp me in alle kleedjes, paste ze mooi aan met speldjes (ze komen namelijk in standaardmaat 40) en begeleidde me naar mijn entourage en een reusachtige spiegel. Bij elk kleed dat ze me aandeed, zei ze onmiddellijk het merk en de kostprijs. Een hele geruststelling dat ik met niks naar de spiegel ging dat ver boven mijn budget zou liggen. Ze luisterde naar wat ik en mijn familie ervan vond en gaf ook telkens haar professionele mening. En ze had helemaal gelijk… De jurken en het silhouet dat ik voor ogen had, was inderdaad minder flatterend dan het silhouet dat zij voor me uitkoos. De vrouw verdient een standbeeld want ze heeft me inderdaad volledig de ogen geopend. 11 gepaste jurken later is de keuze gevallen op een prachtig wit kleed. Meer kan ik er voorlopig spijtig genoeg niet over zeggen, de verloofde leest mee. J Na het keuzemoment werden we een glaasje bubbels aangeboden, werd ik opgemeten en plaatsten we de bestelling. De afspraak voor de volgende pasbeurt werd bovendien reeds vastgelegd voor maart. Met een overdonderd maar magisch gevoel ga ik naar huis in de hoop dat ik in al mijn enthousiasme niks ga verklappen aan mijn verloofde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven