Korting van 10 euro bij Bloomon met deze speciale code

Bloomon is een website waarop je prachtige bloemen kan bestellen. Zelf zag ik recent reclame voorbijkomen van de prachtige boeketten die Bloomon verkoopt – zowel eenmalig te kopen als in een abonnementsformule.

Sowieso ben ik grote fan van alles wat met planten en bloemen te maken heeft. In het geval van Bloomon wou ik dus heel zeker eens testen of hun boeketten me dat ‘instant goed gevoel’ gingen geven. Ik bestelde dus hun Mono Chrystantemum boeket voor bij me thuis op de eettafel. Mezelf eens een cadeau doen moet kunnen, toch?

Voorbeeld boeketje van Bloomon die je met kortingscode kan bestellen om 10 euro cadeau te krijgen.

Bloomon levering van boeketten aan huis

De bloemen worden correct geleverd aan huis, in goede staat en goed verpakt. Er zitten instructies bij de bloemen zodat je ze optimaal kan verzorgen. Naast de prachtige kleuren, viel het me ook op dat de bloemen bijna 2 weken mooi bleven bij me thuis! Dat is toch wel heel erg lang en meestal gaan bloemen (van de supermarkt) bij me thuis nog geen halve week mee totdat ik ze moet weggooien. Een goede ‘investering’ dus.

Kortingscode Bloomon

Misschien toch 1 nadeel aanstippen wat Bloomon betreft: het is dan wel een kwalitatieve bloemist, het is toch wel wat prijzig. Elke korting is dus zeker welkom, zeker als je voor de eerste maal bestelt en je toch wat op je hoede bent dat je niet te veel betaalt voor wat je krijgt. Zoek je een korting bij Bloomon.be van 10 euro? Je mag gerust mijn speciale link gebruiken en er gaat 10 euro van de prijs af! Hier is mijn link: Bloomon boeket bestellen met 10 euro korting. Op het einde van je bestelling zal je meteen de 10 euro korting zien verschijnen op het eindtotaal!

Sowieso krijg je gratis bezorging bij Bloomon, dus de prijs van het boeket is de totale prijs. Als je dan hier 10 euro coupon aftrekt, dan heb je toch een mooie korting gescoord op je eerste boeketje 😉 Bezorging is met PostNL en je krijg er een tracking code bij (echt wel handig).

Laat weten wat je van je bloemetjes vindt!

PS: Soms geeft Bloomon een cadeau, zoals een gratis vaas. Je kan echter verschillende acties niet combineren, dus ik vond het zelf het meeste interessant op zoek te gaan naar een korting in geld (in dit geval 10 euro). Vazen heb ik genoeg namelijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven