Housewarming in het vooruitzicht? Deze accessoires leuken elk interieur op!

Je interieur een originele toets geven, het is niet altijd even gemakkelijk. We zetten je met veel plezier op weg met onderstaande originele items die je interieur zullen opleuken. Ook ideaal om als (housewarming)cadeau te schenken.

1.Krijtbord sticker

Deze krijtbordsticker kan je op elk vlak oppervlak kleven. Altijd ideaal om een geheugensteuntje, boodschappenlijstje of een lieve boodschap op neer te pennen.

2. Umbra Hangit fotokader met 40 clips

Hang je foto’s op een orginele manier op in je interieur aan deze clips.

3. Lichtbox

Een lightbox is en blijft een heel leuk interieuritem. Laat een leuke boodschap na en verlicht tegelijk met deze leuke eyecatcher. Je kan ook extra emoji’s aanschaffen.

4. LEDR Letterbord

Deze moderne versie van het alombekende schoolbord is een heel leuk item om geheugensteuntjes, (liefdes)berichtjes en boodschappenlijstjes een mooie plaats te geven in je keuken of gang.

5. Spinder Design Torqx kapstok Nikkel

Deze originele kapstok in Nikkel is een grappig en tegelijk praktisch accessoire.

6. Karklsson Little Big Time klok

Deze klok is minimalistisch en erg modern!

7. Rivièra Maison Limestone Carpet vloerkleed

Dit grijs vloerkleed past door zijn subtiele kleur bijna in elk interieur. Prachtig met zowel donkere als lichte kleuren.

8. Houten kistjes landen

Voor de echte creatieveling zijn er deze houten kistjes. Je kan ze stapelen tot een boekenrek, je kan er mooie bloemen in planten, je kan er alle kanten mee op. Je kan ze ook schilderen in een kleur naar keuze en je creativiteit helemaal de vrije loop laten.

9. Scratchmap

Een scratchmap is een leuk accessoire voor elk reisgraag persoon. Kras de streken waar je reeds geweest bent en droom van de andere bestemmingen die je nog zou willen bezoeken.

10. WOOOD Keet Opbergkist

In deze strakke witte kist kan je al je rommel op een georganiseerde en stijlvolle manier kwijt. je kan er bovendien kussentjes op leggen en deze als bank gebruiken. Ook ideaal om kinderspeelgoed in op te bergen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven