Hoe krijg je gratis pampers?

In de aanloop naar de komst van ons eerste kindje, heeft mijn man een plotse transformatie tot ware promojager doorgemaakt. Ondertussen heeft hij al tientallen bedrijven aangeschreven, waardoor onze kast al uitpuilt van de gratis staaltjes van verzorgingsproducten en het insmeren van die baby zijn billetjes verzekerd is tot hij naar de universiteit gaat. Zijn laatste paradepaardje zijn echter de gratis pampers (hij kreeg er zelfs nog 2 euro bovenop), die hij door een combinatie van allerlei bonnen, op de kop tikte. Aangezien we allemaal weten dat de prijs van die dingen wel aardig kan oplopen, deel ik hieronder graag hoe hij dat voor elkaar kreeg, samen met nog enkele andere tips.

1.       Gratis of minstens heel goedkope pampers op de kop tikken in de supermarkt

Luiers zijn ontzettend duur, zeker als je weet dat je baby per dag wel heel wat exemplaren zal nodig hebben. Als je dan door het slim combineren van enkele promo’s enkele hele goedkope of (met een beetje geluk) zelfs gratis luiers kan versieren, is dat zeker mooi meegenomen.

Het kernwoord om dit gedaan te krijgen is alvast: geduld! Ga niet onmiddellijk naar de supermarkt met een kortingsbon van 2 euro maar wacht af tot je verschillende kortingen kan combineren.

–          Schrijf je eerst en vooral in op de website van Pampers. Je zal dan hun nieuwsbrieven ontvangen en heel af en toe sturen ze je via mail een vrij mooie kortingsbon toe. Let wel op dat je slechts 1 bon krijgt en deze slechts 1 keer kan afdrukken (aarzel dus niet om je vrienden en familie ook te overhalen om zich in te schrijven zodat je meer bonnen hebt).

–          In pakketten die je gratis kan krijgen, zoals de roze doos en babyboomzakken, vind je soms ook kortingsbonnen voor Pampers, houd ook deze bij.

–          Eens je een aantal bonnen hebt verzameld, hol dan nog steeds niet onmiddellijk naar de supermarkt maar wacht tot je winkel een promotie actie doet. Zelf hebben we eigenlijk enkel Colruyt in de gaten gehouden omdat die winkel toch de promoties van de omliggende winkels overneemt. Het loont hier zeker de moeite om een grotere Colruyt in een grotere stad te volgen (waar dus een Delhaize, Albert Heijn, Kruidvat,… bij in de buurt ligt) aangezien Colruyt dan de kortingen van al deze omliggende winkels volgt. Je kan simpelweg via hun websites de promoties in de gaten houden. Op Pampers worden eigenlijk vrij vaak promotie acties gedaan dus erg lang zal je normaal gezien niet moeten wachten. 

Zelf hadden wij een aantal Pampersbonnen (-3 euro, 1 bon per pak, verkregen via de website van Pampers, we hadden een bon gekregen ongeveer 6 weken voor de geboorte) die we gecombineerd hebben met een hoeveelheidskorting bij Colruyt (vanaf 3 pakken, kreeg je 15% korting), en er hing nog eens een bon van 4 euro op elk pak Pampers zelf. Dit alles zorgde ervoor dat de Pampers volledig gratis waren en we zelfs nog 2 euro terug kregen.

2.       Diaper raffle

Toegegeven, het bovenstaande vergt wel wat werk en geduld. Heb je hier geen zin in, dan is er ook nog de “diaper raffle”, één van de vele gewoontes die uit de VS zijn overgewaaid en die me hier in België wel het inburgeren waard lijkt. Het principe is eigenlijk heel simpel. Je belooft iedereen die op bezoek komt naar je baby shower of babyborrel met een pak pampers onder de arm 1 ticket voor je tombola waarin je een leuke prijs verloot. Mensen, de competitieve wezens die we zijn, gaan dan vaak de moeite doen om meer dan 1 pak pampers mee te nemen om hun winstkansen te vergroten. Voor de prijs van 1 cadeau dat je verloot (bijvoorbeeld een fles champagne, jullie baby die een volledige dag een rompertje met hun foto op zal dragen, je kan het zo gek en origineel niet bedenken), krijg je dan een hele hoop pampers in ruil. Lijkt me een mooie deal. 

BabyBaby
Meer over Zwangerschap & Baby

Eén gedachte over “Hoe krijg je gratis pampers?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven