Gratis foto’s afdrukken via Stampix met deze code!

Ik hou van foto’s! Met afgedrukte foto’s maak ik graag nog een ouderwets album. Natuurlijk heb ik ook heel wat foto’s op mijn smartphone staan en vind ik het ook super om die te bewerken, en vervolgens te delen. Maar een album is toch nog iets heel anders: vaak jaren later haal ik dan nog een album boven en het is dan echt genieten van de foto’s (meer dan digitale foto’s vind ik zelf). Dus… ik print graag heel veel af, en na een tijdje loopt de prijs toch wel op. Ik zocht dus een gemakkelijke manier om kwalitatieve foto’s af te drukken, en dan zeer goedkoop.

Wij hebben al HOPEN foto’s geprint ondertussen, dus het werd wel eens tijd dat ik dit met jullie deel!

Stampix: volledig gratis foto’s afdrukken (inclusief verzending)

Na wat zoeken, kwam ik uiteindelijk uit bij Stampix. Zij printen voor jou gratis foto’s. Heb je een unieke code, dan is zelfs de verzending gratis. Je betaalt dan ook helemaal niets: via hun app selecteer je jouw foto’s, je geeft een unieke code in, en de foto’s worden naar jouw thuis opgestuurd. Ik gaf nog nooit mijn VISA kaart gegevens in, of mijn bankkaart gegevens!

Stampix code: MGMD8C48924

Hierboven plak ik alvast een Stampix code die jij kan ingeven om je foto’s gratis te bestellen en te laten opsturen! Even de app downloaden voor Android of iPhone en printen maar!

Je kan zo veel codes ingeven als je maar wilt, en dan heb je ook blijvend gratis verzending. Je moet dan wel aan zo een code geraken. Hieronder leg ik even uit welke soort codes er zijn, en hoe je er best aan kan geraken.

Stampix is een gratis app voor Android of iPhone waarmee je gratis foto’s kan laten afdrukken in verschillende formaten. Verzending is gratis indien je een Stampix code hebt.

De 3 verschillende soorten Stampix codes voor gratis foto’s met gratis verzending

1 – Via vrienden en familie

De eerste manier om nu een code te krijgen is via vrienden. Als je eenmaal een account hebt op Stampix, dan heb je van Stampix een unieke code gekregen die je kan delen met jouw vrienden en familie. Indien 3 anderen jouw code gebruiken, dan krijg jij telkens 1 Stampix code die je zelf kan gebruiken voor gratis verzending.

2 – Via sponsors (bedrijven die betalen als reclame)

De tweede manier om aan codes te geraken is via bedrijven (de zogezegde ‘partner code’). Er zijn heel wat bedrijven die samenwerken met Stampix en die, als manier van reclame maken, gratis codes weggeven. Jouw foto’s zullen dan mogelijk wel op de achterzijde het logo bevatten van de sponsor.

Even in de gaten houden als je Stampix volgt dus: Stampix zal zo een code mogelijk delen via hun Instagram of Facebook account. Vaak zijn deze codes beperkt (bijvoorbeeld: 10.000), dus snel zijn is soms de boodschap.

3 – Direct via Stampix

Ook Stampix zelf is soms eens vrijgevig en geeft gratis codes aan (‘campaign codes’). Zij doen dit om nieuwe klanten aan te werven bijvoorbeeld. Soms is de uitgifte van dit soort code gelinkt aan een feestdag: Stampix verjaardag, valentijn, nieuwjaar, …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven