DIY: prachtige decoratie voor je trouwfeest zelf maken voor een laag prijsje

Ik had me altijd voorgenomen om een heel creatief trouwfeest te geven met vele kleine leuke details. Bovendien zou ik alle decoratie zelf willen doen. Ik knutsel graag en het geeft een persoonlijke toets aan het feest: win-win dus. In mijn zoektocht naar decoratie in mijn kleurenpalet stootte ik al heel snel op allemaal verschillende kleurschakeringen en interpretaties van kleuren. Vandaar dat ik beslist heb om gewoon alles zelf te maken en alles met dezelfde verf te schilderen. Zo is alles mooi dezelfde kleur en vormt alle decoratie 1 geheel.

 

Houten tafel naam

De eerste belangrijke vraag is: waar koop je goedkoop knutselmateriaal en decoratie om mooie trouwdecoratie te maken?

Qua verf en schildermateriaal heb ik alles gevonden in de Action. Mijn kleuraccent was goud en ik vond in deze winkel spuitbussen met goudverf voor maar 2,25 euro. In de typische doe-het-zelf winkels had ik deze spuitbussen (van een ander merk weliswaar) gevonden aan 10 euro. Een vrij opvallend prijsverschil dus. Na gebruik kan ik echter bevestigen dat de kwaliteit van deze goedkope spuitbussen echt zeker OK is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven