Dit elektronisch materiaal is onmisbaar in elke valies

Ga je op reis voor je plezier of voor het werk? Dan zijn deze zaken, die vaak worden vergeten, absolute must-haves in elke bagage.

Ga je trekken, doe je een citytrip of een andere activiteit waar je niet altijd waar en wanneer je maar wil toegang hebt tot een stopcontact? Vergeet dan niet om een krachtige powerbank (eentje waar je minstens 1 keer je volledige batterij mee kan opladen) mee te nemen. Smartphones zijn namelijk super handig om als GPS of fototoestel te gebruiken maar dergelijke applicaties komen de levensduur van je batterij niet ten goede.

Ook een extra oplader (1 in je handbagage en 1 in je valies) kan nuttig zijn in geval van verlies of diefstal van je bagage.

Indien je naar een land gaat dat andere stopcontacten heeft, let hier dan zeker ook op het meenemen van een convertor bij het inpakken.

Aangezien sommige hotelkamer slechts weinig stopcontacten hebben, kan ook een stopcontactenverdeeldoos erg handig zijn om mee te nemen.

Wat ook vaak vergeten kan worden, is een AUX kabel. Neem deze mee en je bent ongetwijfeld de held van je vriendengroep.

Investeer zeker in een goeie koptelefoon en/of oortjes om onderweg naar muziek te kunnen luisteren of een film te kunnen bekijken.

Ook een bluetooth box is een fantastisch item om mee te nemen op reis. Zo kan je overal muziek beluisteren, ook tijdens die picnic in het park.

Neem je graag foto’s of wil je graag na die mooie reis een foto album maken? Investeer dan in een goed fototoestel. Een goed toestel is een grotere investering maar gaat sowieso jaren mee.

Neem je graag instantfoto’s zodat je die aan je prikbord kan bevestigen? Neem dan zeker ook een instantcamera mee op reis of investeer in een smartphone printer.

ook een GoPro of vlogcamera kan een heel leuk item zijn om filmpjes te schieten die je achteraf kan monteren tot een leuke reisclip.

Wil je je checklist liever printen?

Benieuwd welke zaken je zeker niet mag vergeten in je handbagage? Of welke reisoutfit de meeste praktische is om te dragen? Op zoek naar een checklist voor welke reisdocumenten je dient mee te nemen?

Heb je nog tips voor je medereizigers? Of wil je reageren op dit artikel? Aarzel dan niet om je comment hieronder achter te laten.

Eén gedachte over “Dit elektronisch materiaal is onmisbaar in elke valies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven