Creatieve en mooie opbergoplossingen voor elk interieur

Deze creatieve opbergoplossingen zijn niet enkel praktisch maar ook mooie items voor in je interieur. En je kan er bovendien nog eens je rommel in kwijt. Wat wil je nog meer?

1.VidaXL Kubus boekenplank

Voor het moderne interieur, zijn deze strakke kubussen zeker een leuk item.

2. Pt, Mellow Felted tijdschriftenbak

Je tijdschriften, boekjes en afstandbediening op een propere manier opbergen, het is niet evident. Deze tijdschriftenmand is hiervoor ideaal. Zet deze gewoon naast je zetel en je hebt alles bij de hand.

3. Spinder Design Torqx kapstok Nikkel

Deze originele kapstok in Nikkel is een grappig en tegelijk praktisch accessoire.

4. Houten kistjes landen

Voor de echte creatieveling zijn er deze houten kistjes. Je kan ze stapelen tot een boekenrek, je kan er mooie bloemen in planten, je kan er alle kanten mee op. Je kan ze ook schilderen in een kleur naar keuze en je creativiteit helemaal de vrije loop laten.

5. WOOOD Keet Opbergkist

In deze strakke witte kist kan je al je rommel op een georganiseerde en stijlvolle manier kwijt. je kan er bovendien kussentjes op leggen en deze als bank gebruiken. Ook ideaal om kinderspeelgoed in op te bergen.

6. Kapstop van steigerhout met gesmede nagels

Voor het cottage en landelijke interieur is dit een ideale kapstok.

7. 2x zwevende boekenplank – onzichtbare wandklank voor boeken

Deze onzichtbare boekenplank is een nieuwe hype in het interieurwereldje. Het lijkt wel alsof je boeken tegen de muur zweven.

8. Housevitamin Storage stuff – opbergmandje zeegras

Heel tof item! Originele materialen en kleuren. In deze mand kan je heel veel kwijt. Je kan ze eveneens als cache-pot gebruiken en een bloempot insteken.

9. VidaXL – opbergkist dekenkist antiek

Dit antiekogend element is ook een item waar je echt vanales in kwijt kan. Je kan er eveneens kussentjes opleggen en deze kist als zitbank gebruiken.

10. Woonexpress opbergmand KUBU

Deze opbergmand is een mooi en praktisch item. Kan een warm element zijn in een koeler modern interieur of een cottage element in een landelijk interieur. Deze mand past overal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven