Bloomon: Gratis vaas bij je eerste bestelling (promotiecode)

Bloomon is een hele leuke service waarmee je verse bloemen kan thuis gestuurd krijgen. Het boeket wordt samengesteld door experts voor jou (je kan dus niet zelf je bloemen kiezen), en er zijn in totaal drie groottes beschikbaar (small, medium large). Heb je nog niet eerder besteld bij Bloomon, dan kan je een gratis vaas en soms zelfs een cadeautje extra krijgen bij je eerste bestelling! Het enige wat je moet doen is een promotiecode invoeren bij je bestelling. Dankzij deze kortingscode krijg je een knappe vaas: de grootte van de vaas hangt af van de boeketgrootte.

Wat is Bloomon?

Bloomon is dus een service die je toelaat om op regelmatige basis verse bloemen te ontvangen. Het is dus een abonnement die je aan gaat, maar gelukkig kan je je abonnement heel eenvoudig stopzetten of pauzeren, of gewoon de frequentie van de boeketleveringen veranderen. Persoonlijk merk ik dat de bloemen erg lang mooi blijven, dus kies ik er voor om de leveringen zo in te stellen dat deze elke 2 weken gebeurt, of zelfs maandelijks.

Hoe krijg ik een gratis Bloomon vaas?

De Bloomon vaas is een erg knappe (en herkenbare) vaas. Je kan de vaas los kopen, maar gratis is dus ook mogelijk! De vaas komt stevig verpakt bij je thuis toe samen met je boeket in dezelfde levering. Ideaal dus om je verse boeketje bloemen meteen in de vaas te steken!

Sinds 2018 is er een variant op de glazen vaas: de keramische vaas van Bloomon. De vaas is met de hand vervaardigd en oogt er strak, zeker in een modern of strakker interieur.

Je kan de vaas dus helemaal gratis opgestuurd krijgen samen met je eerste bestelling. Geef de volgende code in tijdens het doorlopen van je bestelling:

thomasvnhtt

Of surf naar de volgende link en bestel je boeket (de vaas zal automatisch worden toegevoegd aan je bestelling voor 0 euro):

Mijn ervaring met de bloemenservice van Bloomon

Ik wil toch ook nog even kort mijn ervaring neerschrijven met Bloomon.

Het aanbod en de kwaliteit van de bloemen

Voorbeeld van een boeket van Bloomon (medium grotte).

Allereerst wil ik een compliment geven aan Bloomon voor de kwaliteit van hun bloemen. Ze zijn erg trots op het feit dat hun bloemen rechtstreeks van ‘de boeren’ komt, waardoor ze kunnen garanderen dat de bloemen echt zeer vers zijn. Met andere woorden: de bloemen zijn niet eerst dagen gestockeerd in een magazijn alvorens bij jou thuis toe te komen.

Ik ben ook erg te spreken van het aanbod van de bloemen. Het is telkens een verrassing wat er nu precies in het boeket zal zitten. Voor mij is het telkens een ontdekking om nieuwe soorten bloemen te mogen ontvangen. Vaak zitten er bloemen bij die ik nog nooit eerder heb gezien: zelfs niet bij de betere bloemist.

De levering en de website

Via de website beheer je je account en jouw leveringsvoorkeuren. In het algemeen werkt de website vlot, zowel op mijn laptop, tablet als smartphone. Toch moet je even opletten wanneer je je abonnement wilt pauzeren of de frequentie wilt doen verminderen. Het is duidelijk genoeg hoe je dit moet doen, maar deze opties zijn toch iets of wat verborgen op hun website.

De levering gebeurt door wat lijkt op zelfstandige leveranciers. Een relatief onopvallende camionette komt toe in de straat en levert de boeketten. Waarschijnlijk gebeurt dit in onderaanneming. Gelukkig zijn de bloemen goed verpakt in een karton, waardoor ik zelf altijd wel tevreden ben met de staat waarin de bloemen zich bevinden. Zeker als je de bloemen een aantal uren geeft (in de vaas met de voeding uit het zakje), dan merk je dat de bloemen geen permanente schade hebben opgelopen door het transport.

Conclusie over Bloomon

In het algemeen ben ik dus een tevreden klant van Bloomon! Wil je zelf ook bloemen beginnen ontvangen, gebruik dan mijn persoonlijke code CODE HIER om de gratis vaas te ontvangen. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken! Bij alle volgende bestelling bij Bloomon kan je dan telkens die vaas opnieuw gebruiken om je bloemen in te plaatsen (dat doe ik toch zo). Het volume van de bloemen past namelijk perfect in de vaas, en de vaas oogt op zich bovendien ook erg strak vind ik persoonlijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven