Beste mannenkappers in Gent: een overzicht met prijzen

Een degelijke kapper vinden is niet enkel voor de dames een groot probleem. Ook voor de heren is hun haar erg belangrijk: de lengte, de vorm, de snit, wax of gel, … Een goede kapper geeft jou precies waarom je vraagt en eventueel met de nodige tips om jouw kapsel in tip top shape te behouden.

Woon of werk je in Gent en zoek je de beste herenkapper in Gent? Mijn man en ik woonden enkele jaren in Gent en nam de proef op de som en ging langs bij heel wat verschillende kappers over de jaren heen.

Rasschaert en Zoon (Lammerstraat 11)

Bij Rasschaert en Zoon is een typische Gentse kapper. Met een klein beetje geluk ben je hier binnen en buiten in 30 minuten of minder. De twee heren zijn snel en efficient, en babbelen niet voortdurend.

R&Z vinden we wel aan de vroege kant sluiten, dus hier nog snel langsgaan na het werk kan een uitdaging zijn.

De Turkse kapper (Noordstraat 23)

Naast je eigen mama, grootmoeder, zus of tane, is dit zowat de goedkoopste optie om je haar te laten knippen als man in Gent. Er zijn verschillende Turkse kappers waar je kan gaan en deze zijn vooral populair bij de studenten. Als voorbeeldje nemen we hier Kapper Rami.

Je komt buiten bij Rami met opvallend Belgisch  kapsel, al zijn de hoekjes en kantjes wel goed opgeschoren.

Rami heeft ook nog eens een goed hart.

De Cliént (Walpoortstraat 4)

Heel wat bekende Vlamingen vertrouwen op de Cliént om hun haar te laten knippen. De Cliént in Gent knipt zowel mannen als vrouwen.

De Cliént biedt een heel aangename sfeer (interieur en intrichting), maar voor mij staat deze zaak ook gelijk aan lange wachttijden, een soms drukke sfeer, en een gat in de portemonee.

Barbier Tom (Kortrijksesteenweg 108)

Strategisch gelegen, dicht bij het station van Gent-Sint-Pieters en het Citadelpark, ligt Barbier Tom. Bij Tom is echt alles mannelijk: de geuren van de producten, het interieur. Niet te verwonderen dat je met een knap en stoer kapsel tevreden buiten zal lopen hier.

Vergeet niet dat een afspraak noodzakelijk is op woensdag en donderdag.

Heren Kapperszaak Adres (9000 Gent) Prijscategorie Opmerking
Rasschaert en Zoon Lammerstraat 11 €€ Snelle service.
Kapper Rami Noordstraat 23 Werkt op feestdagen. Gratis koffie.
De Cliént Walpoorstraat 4 €€€ Mooie inrichting. Gratis koffie, of andere dranken mogelijk.
Barbier Tom Kortrijksesteenweg 108 €€ Ook met je baard kan je hier terecht.  

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven